Groepen
Nieuws
Agenda

Berichtenarchief

facebookYouTubeFlickrTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Verkeersles groep 1-2

This gallery contains 9 photos.

Vandaag hebben de kinderen van groep 1-2 leren oversteken op het grote plein. Met behulp van zes verkeersouders hebben de kinderen in verschillende situaties leren oversteken. Het was een leerzame middag.

Lees verder

Muziekles groep 1-2

De afgelopen weken hebben de kinderen uit groep 1-2 muzieklessen gekregen van juf Jolante. Op de foto’s is te zien hoe enthousiast de kinderen meedoen tijdens deze muzieklessen.  Lees verder

Soep uit eigen moestuin

Groep 7 heeft vandaag soep uit eigen moestuin gegeten. Na eerst met Meester Sjaak de laatste oogst uit de tuin te hebben gehaald, zijn de kinderen onder leiding van Anne en Mirjam begonnen met het maken van de soep. Na het schoonmaken en halen van nog enkele ingrediënten bij de supermarkt, begon het in de school heerlijk te ruiken. Vlak voor de middagpauze zat groep 7 dan ook tevreden aan een heerlijk soepje! Lees verder

Nieuwe groepsfoto’s

Vorige week zijn er nieuwe groepsfoto’s gemaakt voor op de website. Dankzij Mirjam zijn alle groepen weer op de gevoelige plaat vastgelegd. U kunt de foto’s bewonderen onder het kopje ‘groepen’ in het menu. Hier is ook het specifieke nieuws van een groep te vinden.

Start nieuwe schooljaar

Het nieuwe schooljaar is feestelijk begonnen op de St. Bonifaciusschool. De kinderen, ouders/verzorgers en opa’s en oma’s zijn welkom geheten en traditiegetrouw is de vlag gehesen en is het schoollied gezongen. De kinderen mochten samen met de juf of meester over de rode loper de school in lopen. Eenmaal in de klas kon het schooljaar echt beginnen.

We zijn blij alle kinderen weer te zien en kijken uit naar een fijn schooljaar! Lees verder

Politiekids

Afgelopen schooljaar heeft groep 4 meegedaan aan Politiekids. Dit is een project vanuit de gemeente in samenwerking met de politie. Elke maand ging groep 4 op pad om diverse activiteiten met de politie te ondernemen. De kinderen hebben een bezoek gebracht aan het bureau, ouderen geadviseerd om uit te kijken voor dieven, kijken welke fietsen goed op slot stonden en nog veel meer. Als afsluiting zijn ze naar het strand geweest met de politieauto om daar een frietje te eten. De kinderen hebben genoten!

Lees verder

Groep 8 zet de tent op z’n kop

Afgelopen dinsdag hebben de leerlingen van groep 8 afscheid genomen van de school.  In de ochtend hebben ze hun afscheidsmusical “De tent op z’n kop” opgevoerd voor alle leerlingen en in de avond voor hun familie. Het enthousiasme spatte van het toneel af!

Lees verder

Visles in groep 7

Afgelopen vrijdag heeft groep 7 visles gekregen van de visvereniging uit Wassenaar en Sportvisserij Zuidwest Nederland. Vismeester Leen wist de kinderen in een ochtendprogramma alles te vertellen over het leven in de sloot en vissen in het bijzonder. ‘s Middags zijn de kinderen bij de wetering zelf gaan vissen. En met succes, er zijn een heleboel vissen gevangen!

Lees verder

Lipdub eeuwfeest

Derde plaatst voor groep 7 bij slagbal

Woensdagmiddag is groep 7 derde geworden bij het slagbaltoernooi. Na in de poulefase gewonnen te hebben van de Herenwegschool en de Bloemcamp 2, waren in de kampioenspoule de Bloemcamp 1 en Nutsschool te sterk. Hierdoor is groep 7, bestaande uit Bibi, Milou, Rowena, Beertje, Emily, Nassim, Robin, Jaimy, Delano en Casper, op een derde plaatst geëindigd. Lees verder