Groepen
Nieuws
Agenda

Berichtenarchief

facebookYouTubeFlickrTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Politiekids

Afgelopen schooljaar heeft groep 4 meegedaan aan Politiekids. Dit is een project vanuit de gemeente in samenwerking met de politie. Elke maand ging groep 4 op pad om diverse activiteiten met de politie te ondernemen. De kinderen hebben een bezoek gebracht aan het bureau, ouderen geadviseerd om uit te kijken voor dieven, kijken welke fietsen goed op slot stonden en nog veel meer. Als afsluiting zijn ze naar het strand geweest met de politieauto om daar een frietje te eten. De kinderen hebben genoten!

Lees verder

Groep 8 zet de tent op z’n kop

Afgelopen dinsdag hebben de leerlingen van groep 8 afscheid genomen van de school.  In de ochtend hebben ze hun afscheidsmusical “De tent op z’n kop” opgevoerd voor alle leerlingen en in de avond voor hun familie. Het enthousiasme spatte van het toneel af!

Lees verder

Visles in groep 7

Afgelopen vrijdag heeft groep 7 visles gekregen van de visvereniging uit Wassenaar en Sportvisserij Zuidwest Nederland. Vismeester Leen wist de kinderen in een ochtendprogramma alles te vertellen over het leven in de sloot en vissen in het bijzonder. ‘s Middags zijn de kinderen bij de wetering zelf gaan vissen. En met succes, er zijn een heleboel vissen gevangen!

Lees verder

Lipdub eeuwfeest

Derde plaatst voor groep 7 bij slagbal

Woensdagmiddag is groep 7 derde geworden bij het slagbaltoernooi. Na in de poulefase gewonnen te hebben van de Herenwegschool en de Bloemcamp 2, waren in de kampioenspoule de Bloemcamp 1 en Nutsschool te sterk. Hierdoor is groep 7, bestaande uit Bibi, Milou, Rowena, Beertje, Emily, Nassim, Robin, Jaimy, Delano en Casper, op een derde plaatst geëindigd. Lees verder

Groep 7 krijgt verkeersdiploma

Vanochtend hebben de kinderen van groep 7 het verkeersdiploma gekregen van de politie Wassenaar.

Lees verder

Boni’s got talent

Als afsluiting van het eeuwfeest was er afgelopen vrijdag een Boni’s got talent in de gymzaal. Hierbij konden de kinderen in de gymzaal hun talenten laten zien. Er kwam van alles voorbij: dansen, zingen, het bespelen van een instrument, voorlezen en diabolo. Na deze afwisselende show kon het weekend beginnen. Lees verder

Presentatie Boni-boek

Afgelopen dinsdagmiddag was het eindelijk zover. Na drie jaar van voorbereiding werd het boek over de geschiedenis van het schoolgebouw gepresenteerd. Johanneke Reinders nam het eerste exemplaar van het boek in ontvangst. Ook alle meesters en juffen kregen een eigen boek. De dag er na startte de verkoop. Velen hebben inmiddels het schitterend uitgevoerde boek in hun bezit en wij horen enthousiaste reacties over deze eenmalige uitgave. Tijdens de feestweek is het boek te koop voor € 17,50. Vanaf volgende week kost het € 20,-. Uiteraard zal het boek ook te koop zijn tijdens het Open Huis op zaterdag 9 juni!

Lees verder

Ontdektuinen groep 1-2

Wat zijn de kinderen blij met onze 2 ontdektuinen. Bouwen, beestjes, boomstammen, bloembakken. Er is veel te zien en te doen. De eerste plantjes komen al boven de grond. De paddenstoeltafel wordt goed gebruikt. En wat zijn ze dol op de buizenwand.

Lees verder

Bonifeest

Gisteren vierden wij het traditionele Bonifeest. ‘s Ochtends was er naast het hijsen van de vlag ook het nieuwe schoollied. De oudercommissie zorgde voor de poffertjes en in de klassen was er bingo. Ieder kind heeft een mooi prijsje gekregen. ‘s Middags hadden de groepen 1-2 speelgoedmiddag, groep 3-4 ging naar het bos en groep 5 t/m 8 is gaan zwemmen in het Wedde. Het was een gezellige dag!

Lees verder