Groepen
Nieuws
Agenda

Berichtenarchief

facebookYouTubeFlickrTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Moestuinjournaal deel 2

Moestuinjournaal deel 1

Namens het hele team van de St. Bonifaciusschool:

Instagram

Thuisonderwijs is helaas de realiteit door het Coronavirus en daardoor zien we elkaar minder vaak. Wij vinden dit erg jammer en hebben daarom een Instagram account in het leven geroepen. Zo kunnen we elkaar toch af en toe zien! Volg ons op @StBonifaciusschool en zie hoe je klasgenootjes thuis aan het werken zijn!

Tennisclinic op de Oude Eik

Maandag zijn de kinderen van groep 3 t/m 8 naar de Oude Eik gegaan voor een tennisclinic. In verschillende spelvormen kregen de groepen les over het tennissen. Uiteindelijk werden er kleine wedstrijdjes gespeeld en afgesloten met limonade en een koekje! Lees verder

Zwemwedstrijden!

Afgelopen vrijdag vonden de jaarlijkse zwemwedstrijden plaats. De geselecteerde kinderen mochten een aantal keer met juf Mirjam oefenen. Dit was duidelijk te zien tijdens deze avond. Het waren spannende wedstrijden en wat zwom iedereen goed. Groep 4 werd van alle groep 4 eerste! Met alle tijden bij elkaar opgeteld, werden de groepen 4 t/m 8 tweede! Ontzettend knap! Jullie zijn kanjers! Lees verder

Projectweken gestart

Vanochtend zijn op het bordes de projectweken gestart. Iedere groep kwam verkleed in het thema over de rode loper om zich te presenteren. De thema’s zijn: dierentuin, speelgoed, in de zee, schrijven, kunst, geofictie en de Tweede Wereldoorlog. Op dinsdag 24 maart is de open-huis-avond en zijn de werkjes en presentaties van de kinderen te bewonderen.

Lees verder

Informatie Coronavirus

Beste ouders / verzorgers,

Ons bereiken vragen over het Coronavirus. In antwoord daarop berichten wij u dat de scholen van de SKOW aanwijzingen / richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) volgen www.rivm.nl en die van de GGD https://www.ggdhaaglanden.nl/home.htm.

Wij verwijzen u in het bijzonder naar de webpagina  https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden. Daarin staat aangegeven hoe te handelen in geval van een vermoeden van besmetting: namelijk telefonisch contact opnemen met de huisarts. Wij verzoeken u deze pagina na te lezen en de adviezen strikt te volgen.

Bestuur en directie volgen de berichten van de overheid nauwlettend (dagelijks). Vooralsnog zijn er voor scholen geen nadere aanwijzingen. Zodra dit wel het geval is, informeren we u hier over.

Met vriendelijke groet,

bestuur en directie scholen SKOW

Alaaf!

Donderdagmiddag hebben we onze mooiste, gekste en origineelste kostuums aangetrokken en zijn we spelend, dansend, zingend en hossend door de school gegaan. Alle kinderen hebben genoten van de carnavalsviering!
Lees verder

Boni nieuws 4