Groepen
Nieuws
Agenda

Berichtenarchief

facebookYouTubeFlickrTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Groep 6

Welkom op de pagina van groep 6!

Hieronder kunt u al het nieuws over onze groep lezen.

Laatste nieuws uit groep 6

  • Taart voor groep 6 (6/20/2019) - De oma van Jesse uit groep 6 was een mooie weddenschap met de kinderen aangegaan. Ze moesten een 10 of een 9 voor de topo van Flevoland halen en dan zou zij een taart bakken voor de klas! Het is een hele mooie en lekkere taart geworden!
  • Supporters van schoon actie door groep 6 (3/20/2019) - De projectweken van groep 6 staan in het teken van afval. Vandaag zijn de kinderen samen met de juf en een aantal ouders rondom de school schoon gaan maken. In het kader van de actie ‘supporters van schoon’ hebben de kinderen met speciale hesjes, handschoenen en afvalzakken al het zwerfvuil opgeruimd. Na een uurtje opruimen […]
  • Tennisclinic (3/8/2019) - De kinderen van de groepen 3 tot en met 8 hebben vandaag een tennisclinic gevolgd op Tennisclub ‘de Oude Eik’. Door het mooie weer en de leuke trainingsvormen hebben de kinderen genoten van deze activiteit.
  • Zwemwedstrijden (1/28/2019) - Afgelopen vrijdag waren de zwemwedstrijden. Uit groep 4 deden mee: Skylar, Sam, Julia, Jezhlyn, Stijn, Justin, Timo en Niels. Uit groep 5 en 6: Kiky, Kirsten, Meike, Charlotte, Bryan, Djemo, Jimme en Bram. Uit groep 7 en 8: Mees, Jesse, Jan, Nash, Kim, Jazz, Ezinne, Milou en Haylee. De St. Bonifaciusschool is op de derde […]
  • Schaatsen bij Ice Event Wassenaar (1/18/2019) - Vandaag zijn groep 3 t/m 8 gaan schaatsen bij het Havenplein. Ice Event Wassenaar heeft hier een kunstijsbaan neergezet waar de kinderen lekker konden schaatsen. Na afloop was er warme chocolademelk!
  • Groep 5 en 6 bezoeken een voorstelling (1/10/2019) - Op donderdag 10 januari hebben de kinderen van groep 5 en 6 naar een voorstelling van Jasper Smit gekeken. Kinderen hebben genoeg dingen aan hun hoofd die grote kleinkunstliedjes verdienen. Over irritante grote zussen waar je toch niet zonder kunt, over hoe goed het is om Nee! te zeggen en over bang zijn dat niemand […]
  • Verjaardagsfeestje van de juf (12/19/2018) - Vrijdag 14 december was de juf van groep 6 jarig. Het was een gezellige en feestelijke dag. De kinderen hebben de hele dag spelletjes gedaan en hun eigen gebak gemaakt. De juf is ontzettend verwend en wil iedereen enorm bedanken voor de mooie cadeautjes en de fijne hulp.
  • 5 December op de St. Bonifaciusschool (12/10/2018) - Gelukkig wisten zowel Sinterklaas als de ondeugende piet de weg naar onze school te vinden. Na een geweldig feest in de gymzaal voor de groepen 1 t/m 4, bezocht Sinterklaas ook nog de peuterspeelzaal en de hogere groepen.