Groepen
Nieuws
Agenda

Berichtenarchief

facebookYouTubeFlickrTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Groep 6

Welkom op de pagina van groep 6!

Hieronder kunt u al het nieuws over onze groep lezen.

Laatste nieuws uit groep 6

  • 5 December op de St. Bonifaciusschool (12/10/2018) - Gelukkig wisten zowel Sinterklaas als de ondeugende piet de weg naar onze school te vinden. Na een geweldig feest in de gymzaal voor de groepen 1 t/m 4, bezocht Sinterklaas ook nog de peuterspeelzaal en de hogere groepen.
  • Meneer Bredius (11/23/2018) - Vrijdag 16 november heeft groep 6 een bezoek gebracht aan het museum ‘Bredius’. Het museum is gevestigd in een statig herenhuis aan de Hofvijver in Den Haag. Het was van oorsprong het woonhuis van meneer Bredius die een kunstverzamelaar was van kunst uit de Gouden Eeuw. Het museum (huis) is precies ingericht zoals het er […]
  • Kruidnootjes maken (11/23/2018) - De kinderen van de St. Bonifaciusschool hebben op donderdag 22 november de bakpieten geholpen met het bakken van heerlijke kruidnootjes. Met dank aan Niek Kaptein voor het afbakken van de kruidnootjes en Albert Heijn voor het schenken van de zakjes. 
  • Een kijkje in groep 6 (11/14/2018) -
  • Eerste plaats voor groep 6 (10/19/2018) - Woensdag 17 oktober deed groep 6 mee met het jaarlijkse lijnbaltoernooi in Wassenaar. Tien kinderen uit de groep mochten de klas vertegenwoordigen. Na een aantal intensieve trainingen van gymmeester Dennis waren ze klaar voor de wedstrijden. Ze hebben sportief, gezellig en vooral heel goed gespeeld. Niet één andere tegenstander kon onze groep verslaan! Alle wedstrijden […]
  • Verkeersles groep 6 (10/9/2018) - Vandaag heeft groep 6 een verkeersles gehad op het plein. Daarbij moesten zij voorrang verlenen aan andere fietsers en over drempels leren rijden. 
  • Opening kinderboeken 2018 (10/3/2018) - Vanmorgen hebben de kinderen gedanst op het lied ‘Kom erbij’ van Kinderen Voor Kinderen. Het thema van de kinderboekenweek is dit jaar: vriendschap. De komende dagen komen er opa’s en oma’s voorlezen in de groepen.
  • Videoclip ‘Mode’ groep 6 (4/11/2018) -