Welkom op de pagina van groep 6!

Hieronder kunt u al het nieuws over onze groep lezen.

Laatste nieuws uit groep 6

• Van mond tot kont (9/24/2020) - Groep 6 heeft vandaag geleerd hoe voedsel in het lichaam wordt verwerkt. Ze hebben de contouren getekend van een klasgenoot. Daarna hebben ze de slokdarm, maag, dunne darm en de dikke darm getekend.
  • Young Engineers (9/18/2020) - Groep 5, 6 en 7 hebben vandaag, net als voorgaande schooljaren, een les Young Engineers gehad. De kinderen leren aan de hand van verschillende bouwplaten met Lego allerlei verschillende voorwerpen te creëren. Daarnaast komen verschillende techniek onderwerpen aan de orde zoals aandrijving en tandwielen. De kinderen hebben prachtige bouwwerken gemaakt.
  • Kleuren mengen in groep 6 (9/17/2020) - Vorige week hebben de kinderen van groep 6 geleerd hoe de kleurencirkel werkt. Ze hebben geleerd wat de primaire en secundaire kleuren zijn en hoe je deze met elkaar kunt mengen. Komende week leren de kinderen meer op het gebied van het mengen van verf.
  • Groep 6 in de schooltuin (6/23/2020) - Sinds de scholen weer open zijn, is groep 6 druk in de weer in de schooltuin. Afgelopen weken hebben ze onder andere bonen, tomaten, komkommers, selderij en prei gepland. Ook hebben de kinderen al radijsjes, sla, aardappelen en andijvie geoogst. Sommige kinderen hebben al heerlijke gerechten gemaakt van de geoogste producten!
  • Moestuinjournaal deel 2 (5/7/2020) -
  • Moestuinjournaal deel 1 (3/29/2020) -
  • Namens het hele team van de St. Bonifaciusschool: (3/26/2020) -
  • Tennisclinic op de Oude Eik (3/11/2020) - Maandag zijn de kinderen van groep 3 t/m 8 naar de Oude Eik gegaan voor een tennisclinic. In verschillende spelvormen kregen de groepen les over het tennissen. Uiteindelijk werden er kleine wedstrijdjes gespeeld en afgesloten met limonade en een koekje!