Groepen
Nieuws
Agenda

Berichtenarchief

facebookYouTubeFlickrTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Groep 3

Welkom op de pagina van groep 3!

Hieronder kunt u al het nieuws over onze groep lezen.

Laatste nieuws uit groep 3

  • 5 December op de St. Bonifaciusschool (12/10/2018) - Gelukkig wisten zowel Sinterklaas als de ondeugende piet de weg naar onze school te vinden. Na een geweldig feest in de gymzaal voor de groepen 1 t/m 4, bezocht Sinterklaas ook nog de peuterspeelzaal en de hogere groepen.
  • Letterspeurtocht groep 1 t/m 4 (12/10/2018) - Wat een letterpret! Zestien chocoladeletters waren verstopt in diverse etalages. Samen vormden ze het woord: Sinterklaasfeest.
  • Groep 1 t/m 5 naar het theater (11/28/2018) - Op woensdag 28 november zijn de kinderen van groep 1 t/m 5 naar de voorstelling van ‘Stichting Kruidnood’ geweest. Samen met de Pieten wisten ze ook dit jaar het mysterie weer op te lossen. Er werd gelachen, meegedacht en gezongen. Na afloop kregen alle kinderen wat lekkers mee naar huis.
  • Rommelpiet op school (11/28/2018) - In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de rommelpiet een bezoek gebracht aan de St. Bonifaciusschool. En dat er veel rommel was is te zien op de volgende foto’s. Gelukkig was hij niet vergeten de schoenen te vullen. 
  • Kruidnootjes maken (11/23/2018) - De kinderen van de St. Bonifaciusschool hebben op donderdag 22 november de bakpieten geholpen met het bakken van heerlijke kruidnootjes. Met dank aan Niek Kaptein voor het afbakken van de kruidnootjes en Albert Heijn voor het schenken van de zakjes. 
  • Letters, letters, letters (10/10/2018) - Wauw, wat hebben de kanjers van groep 3 toch al een hoop letters geleerd! Het schooljaar is amper 7 weken jong en toch kennen we al 17 letters! De afgelopen weken leerden we de r, d, k, n, s, b, m, t, l, aa, oo, ee, a, i, e, u en de ie. Met al […]
  • Groep 3 naar de ontdektuin (10/8/2018) - Vorige week is groep 3 bezig geweest om onderzoekend te leren over paddenstoelen. Met behulp van een loep, pincet en microscoop leerden we hoe een paddenstoel eruitziet, hoe ze geboren worden en hoe ze groeien. Het was een leuke en leerzame ochtend. Maar daarbij blijft het niet, want in de klas zullen we dit onderwerp […]
  • Opening kinderboeken 2018 (10/3/2018) - Vanmorgen hebben de kinderen gedanst op het lied ‘Kom erbij’ van Kinderen Voor Kinderen. Het thema van de kinderboekenweek is dit jaar: vriendschap. De komende dagen komen er opa’s en oma’s voorlezen in de groepen.