Dakpieten op de St. Bonifaciusschool.

Het was wel even spannend dit jaar. Konden de dakpieten nog wel op het dak van de St. Bonifaciusschool komen? Sinterklaas had al gehoord van al die mooie, nieuwe zonnepanelen op het dak van de school. Hij had daarom de opdracht gegeven aan twee van zijn meest ervaren dakpieten om deze nieuwe situatie op het dak te verkennen. De dakpieten waren zeer tevreden over wat ze aantroffen. Naast al die prachtige zonnepanelen was er voldoende ruimte overgehouden om de dakpieten hun werk te laten doen. Dit hebben ze dan ook met veel plezier gedaan. De kruidnootjes en de schuimpjes vlogen de kinderen om de oren. Toen de dakpieten klaar waren met hun werk, kwamen ze ook nog even naar beneden om bij de kinderen in de klas te kijken. Ze keken hun ogen uit. Nieuwe juffen en meesters. Lessen op chromebooks en zelfs de pietengym in groep 1-2 werd niet overgeslagen. Het was weer een geslaagde dag op de St. Bonifaciusschool.