Vossenjacht

Lianne van Nieuwkoop Algemeen, Groep 1/2 B, Groep 1/2 IR, Groep 1/2 M, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8

Vandaag was een leuke en bijzondere dag. We hebben alvast een beetje afscheid genomen van juf Inge en juf Johanneke. Dit hebben we gedaan door het houden van een spetterende vossenjacht. Alle kinderen liepen in groepjes door het dorp en gingen op zoek naar de meesters en juffen van de St. Bonifaciusschool. De meesters en juffen stonden onder andere verkleed als stewardess, automonteur, straatmuzikant of als inbreker. Wanneer er een meester of juf werd gevonden, kregen de kinderen een puzzelstukje. Hiermee konden zij op school een puzzel maken van juf Inge en juf Johanneke. Onderweg kregen de kinderen ook nog een ijsje bij de ijskar van IJs van Matthijs. Wij willen iedereen bedanken voor hun hulp en tijd want zonder deze hulp was deze vossenjacht nooit zo’n succes geweest!