Toneelmiddag groep 1/2 E/R, 3 en 6

Lianne van Nieuwkoop Groep 1-2 Ramona & Els, Groep 3, Groep 6

Afgelopen vrijdag hebben de groepen 1/2 RE, 3 en 6 hun toneelstuk opgevoerd. Bij groep 1/2 ging het toneelstuk over de 10 overheerlijke juffen en meesters. Tien juffen en meesters zijn na een dag hard werken moe en willen graag naar huis. Net als ze de school verlaten, zien ze de laatste bus wegrijden! Gelukkig weet meester Slop de kortste weg naar huis en hij neemt alle juffen en meesters mee door het bos. Helaas weet meester Slop niet dat in het bos: monsters, indianen, bavianen, vogels en krokodillen klaar zitten om tien smakelijke leerkrachten op te peuzelen! Het toneelstuk van groep 3 speelde zich af in een kabouterdorp. Er kon een prijs gewonnen worden voor het mooiste dorp, maar de kabouters werden het maar niet eens over de kleuren van de paddenstoelen. Traditioneel rood/wit, of toch alle kleuren van de regenboog. Groep 6 belandde op een tropisch eiland in de jungle. De kinderen werden gevangen genomen door inboorlingen en meegenomen naar de verschrikkelijke koning, koningin en prinses. Door slimme snapchat filters aan de prinses te laten zien, liep het gelukkig allemaal goed af.