The Voice Kids in groep 4

Op maandag 30 maart was het zover. De kinderen uit de klas van meester Lesley konden zich opgeven voor de audities van The Voice Kids. Iedere laatste 10 minuten van de dag werden er audities gehouden. De kinderen mochten hun liedje op de echte Voice Kids stoel voordragen aan de klas. Op donderdag 9 april werden alle audities nog 1 keer bekeken op het touchscreen, waarna gestemd kon worden. Ieder kind mocht zijn stem uitbrengen en deze in de stembus doen. Na een spannende nacht werd op vrijdag 10 april de uitslag bekend gemaakt. Het was een nek aan nek race, maar de meerderheid van de stemmen ging naar Ivan! Hij won het echte Voice Kids t-shirt. Alle kinderen hebben een verbluffende auditie neergezet. Het was een groot succes waar met veel plezier op teruggekeken kan worden!