Sinterklaasfeest op de St. Bonifaciusschool

Lianne van Nieuwkoop Algemeen, Groep 1/2 B, Groep 1/2 IR, Groep 1/2 M, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8

Wat was het weer een leuk feest voor de kinderen van de St. Bonifaciusschool. De gehele school hing vol met hartjes, omdat Piet verliefd was geworden op één van de juffen. Voor de kinderen van groep 4 was het vanmorgen extra spannend, want hun juf was nergens te vinden op school. Nadat Sinterklaas was aangekomen in een mooie auto van de firma Rooijakkers, bleek Piet ook niet in de auto te zitten. Zou het dan toch juf Lianne zijn waar Piet verliefd op was geworden? Plotseling kwam meester Frank met een brief van juf Lianne waarin stond dat zij met Piet mee was gegaan naar Spanje. Meester Pjotr was het hier echter niet mee eens en belde juf Lianne dat zij onmiddellijk naar school moest komen! De kinderen zongen nog een liedje en toen verscheen Piet met juf Lianne op het schoolplein! Juf Lianne kon de kinderen van de St. Bonifaciusschool toch niet missen en besloot daarom niet mee te gaan naar Spanje. Nu kon het feest pas echt beginnen!

De groepen 1 tot en met 4 hebben voor Sinterklaas in de gymzaal een optreden verzorgd. Er werd gedanst, gezongen en heel veel gelachen. De andere groepen kwamen op bezoek bij Sinterklaas in de gymzaal. De kinderen mochten allemaal op de foto met de Sint en kregen een cadeautje mee. In de groepen 5 tot en met 8 werden er ook dit jaar weer prachtige surprises en gedichten gemaakt. Zowel de Sint en de Pieten, als de kinderen hebben ontzettend genoten!