Schoolreisje 24 juni

Richalle de Haas Algemeen

Vanochtend zijn we in een lange rij naar Duinrell gewandeld. Daar aangekomen hebben we even moeten wachten voor we daadwerkelijk het park in mochten. Overal om je heen zag je kinderen gekleed in het ‘Boni-blauw’ met een blik vol opgewonden verwachting in de ogen. Prachtig!

Eenmaal in het park hebben we eerst met elkaar het verzamelpunt opgezocht en even een tussendoortje gegeten. Daarna zijn de kinderen de attracties op gaan zoeken. De ballenbak, de Trollentrein en de speeltuin was bij veel jongere kinderen favoriet. De grotere kinderen hebben zich uitgeleefd met ritjes in de rodelbaan, de Splash en de Falcon. Sommige kinderen hebben ons doen verbazen, hoe stoer ze zijn door in allerlei spannende attracties te stappen. Dat geldt voor de oudere kinderen, maar zeker ook voor veel jongere kinderen! Deze heerlijke dag hebben we afgesloten met een lekker ijsje.

We willen graag alle ouders die geholpen hebben om deze dag tot een succes te maken bedanken! De kinderen die hun Duinrell kaart nog niet terug hebben gekregen, kunnen die eventueel morgen tussen 09.00-12.00 uur ophalen bij juf Lianne. Graag even aanbellen bij de ingang van de parkeerplaats of op het raam kloppen van groep 4. Als u de kaart in het weekend niet nodig heeft, kunt u ook tot dinsdag wachten. Dan geven we ze aan de kinderen mee naar huis.

Alvast een heel fijn weekend en tot dinsdag!