Schoolreis

De leerlingen van groep 1-2 hebben 20 juni een leuke dag gehad in het Linnaeushof. Dankzij de hulp van vele rij- en hulpouders hebben de kinderen heerlijk kunnen genieten van de vele attracties die er in de speeltuin  te vinden zijn. Het mooie weer heeft prima bijgedragen aan een geslaagd schoolreisje.

Groep 3 t/m 8 ging bewapend met flesjes drinken en zonnebrandcrème naar Duinrell. Daar aangekomen werden de pakjes drinken en de koeken uitgedeeld. De meeste kinderen waren al wel weer toe aan iets te drinken. Anderen konden niet wachten om de attracties op te zoeken. Het was een leuke dag, waarop iedereen zich heerlijk heeft vermaakt in onder andere de Dragonfly, de Falcon en de Kikkerachtbaan. ‘s Middags stonden er frietjes en kipnuggets op het menu. Waarschijnlijk was de meest bezochte attractie van de dag de Splash! Zeker aan het eind van de middag gaf dit met het warme weer hele welkome verkoeling. Een heerlijk ijsje aan het eind van de middag maakte de dag compleet.