Rommelpiet in de klas

Lianne van Nieuwkoop Algemeen, Groep 1/2 B, Groep 1/2 IR, Groep 1/2 M, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6

Afgelopen woensdag kwamen de dakpieten op de St. Bonifaciusschool. Nadat de pieten klaar waren met strooien, hadden zij een boodschap voor alle kinderen. Zij mochten namelijk hun schoen zetten! Gister hebben alle kinderen hard gezongen en gedanst, in de hoop dat Piet dit zou horen. Vanmorgen waren we nogal geschrokken. Piet was wel degelijk langs geweest, maar hij had ook Rommelpiet meegenomen! In alle groepen was er erg veel rommel gemaakt. Er hingen rollen wc-papier door de klassen heen, er lag overal speelgoed op de grond en Piet had zelf wat schoolwerk van sommige kinderen gemaakt. De kinderen hebben allemaal geholpen met opruimen en binnen een mum van tijd was alles weer netjes.