Nieuwe website gelanceerd

Op vrijdag 7 februari 2014 is de nieuwe website van de St. Bonifaciusschool gelanceerd. De site is goed gevuld door het team. Bekijk de verhalen over de verschillende activiteiten van de groepen.  Op de website is ook een stukje geschiedenis over de school en het monument te vinden. Voor nieuwe ouders heeft de website ook veel informatie zoals de schoolgids en schooldocumenten.

Naast een geheel nieuw ontwerp heeft de website ook een nieuw adres www.bonifaciusschool.nl (sla het nieuwe adres op bij je favoriete websites). De kinderen van de school hebben ter promotie een keycord gekregen met het nieuwe adres.

De agenda van de school is te koppelen aan je smartphone zodat je nooit meer een activiteit van de school vergeet. De website is op smartphones prima te lezen, omdat de vormgeving op telefoons anders is dan op computers. Daarnaast kan de site op iPhone en iPod Touch vanuit de geopende site worden opgeslagen als een web app. Handig toch? De school als een app op je telefoon!