Lezen met je oren?

Briefgeheim, Dolfje Weerwolfje, Sjakie en de chocoladefabriek… Stuk voor stuk fantastische boeken die geen kind mag missen … maar als je lezen moeilijk vindt, begin je niet zo snel aan een boek. Dat is heel jammer. Gelukkig is er nu een nieuwe website: www.superboek.nl.

Speciaal voor kinderen met een leesbeperking, waaronder bijvoorbeeld dyslexie of een traag tempo,  zijn via www.superboek.nl de populairste kinderboeken gratis te leen. Op deze site staat een collectie gesproken boeken voor verschillende leeftijden. Deze kun je streamen via de site en de gratis app Daisylezer (Apple). De boeken zijn ook te leen op Daisy-cd’s. Die kan je dan afdraaien op een Daisy-speler. Een Daisy-speler kan je tijdelijk aanvragen om uit te proberen.

Heerlijk, nu kan iedereen lekker wegdromen bij een spannend, grappig of ontroerend verhaal. Veel leesplezier!

2014-02-11 Superboek