Koningsspelen 2022

Lianne van Nieuwkoop Algemeen, Groep 1-2 Brenda, Groep 1-2 Mariel, Groep 1-2 Ramona & Els, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8

Wat een fantastische dag hebben wij vandaag gehad! We vierden met elkaar de tiende editie van de Koningsspelen en begonnen deze dag met het nummer “Fit top 10!” op het bordes. Er waren drie verschillende onderdelen waar de kinderen in beweging kwamen. In de gymzaal was er een taekwondo workshop van Koryo. Hier werd de basis van taekwondo aangeleerd. Op het grote plein werden allerlei spelletjes gespeeld. Van mega twister tot het werpen van ringen. Een van de andere hoogtepunten was het derde onderdeel. Op het kleine plein was er een stormbaan. In tweetallen streden de kinderen met veel enthousiasme. We sloten de dag dansend met elkaar af en iedereen genoot nog van een ijsje. Wij danken alle ouders, Koryo en het verhuurbedrijf Van Alles en Nog Meer uit Wassenaar voor het mede mogelijk maken van deze fantastische dag!