Groepen
Nieuws
Agenda

Berichtenarchief

facebookYouTubeFlickrTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Groep 8

Welkom op de pagina van groep 8!

Hieronder kunt u al het nieuws over onze groep lezen.

Laatste nieuws uit groep 8

  • Opening kinderboeken 2018 (10/3/2018) - Vanmorgen hebben de kinderen gedanst op het lied ‘Kom erbij’ van Kinderen Voor Kinderen. Het thema van de kinderboekenweek is dit jaar: vriendschap. De komende dagen komen er opa’s en oma’s voorlezen in de groepen.
  • Groep 8 zet de tent op z’n kop (7/12/2018) -  Afgelopen dinsdag hebben de leerlingen van groep 8 afscheid genomen van de school.  In de ochtend hebben ze hun afscheidsmusical “De tent op z’n kop” opgevoerd voor alle leerlingen en in de avond voor hun familie. Het enthousiasme spatte van het toneel af!
  • Groep 8 naar de Waalsdorpervlakte (4/25/2018) - De afgelopen weken is er in groep 8 veel aandacht besteed aan de Tweede Wereldoorlog. Meester Ton is in groep 8 geweest om over de oorlog te vertellen en ook werd er geluisterd naar de aangrijpende verhalen van Karel Baracs en Mevrouw Dormits. Vandaag hebben we het project afgesloten met een bezoek aan de Waalsdorpervlakte. […]
  • Schaatsen (1/26/2018) - Vrijdag 19 januari stond het jaarlijkse schaats uitje voor de groepen 5 t/m 8 weer op de agenda. Nadat iedereen om 12:30 in de lokalen zich had verzameld en alle rij-ouders (waarvoor dank) zich ook hadden gemeld konden de auto’s zich langzaam richting de schaatshal in Leiden verplaatsen.
  • Groep 8 naar het voortgezet onderwijs (11/15/2017) - De leerlingen van groep 8 hebben de afgelopen weken een kijkje kunnen nemen op het Adelbert College, het Rijnlands Lyceum en het Andreas College. Ze kregen een rondleiding en volgden verschillende proeflessen. Hierbij kregen ze soms hulp van oud-leerlingen van onze school. Deze bezoekjes maken het straks misschien makkelijker om een keuze te maken voor […]
  • Toneelmiddag groep 1/2 M, 5 en 8 (10/23/2017) - Op vrijdag 13 oktober hebben de groepen 1/2 M, 5 en 8 opgetreden voor de rest van de school. De jonge acteurs en actrices deden het met volle overtuiging en het publiek heeft genoten van 3 spetterende optredens!
  • Groep 8 en de musical Switch (7/6/2017) - Afgelopen dinsdag was er de musicaldag voor de leerlingen van groep 8. De musical ging over een pizzeria en een snackbar waarvan de beide eigenaren werden opgelicht door een viertal criminelen. Uiteindelijk moest er een switch aan te pas komen om onder een contract uit te komen. ‘s Morgens traden zij op voor de leerlingen […]
  • Groep 8 valt in de prijzen (6/1/2017) - Afgelopen woensdagmiddag speelden de leerlingen van groep 8 mee in het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Zowel de jongens als de meisjes deden mee met een team. Het meisjesteam kwam uit op een zevende plaats. De jongens deden het beter en eindigden als tweede en mochten als prijs een beker in ontvangst nemen.