Groepen
Nieuws
Agenda

Berichtenarchief

facebookYouTubeFlickrTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Groep 5

Welkom op de pagina van groep 5!

Hieronder kunt u al het nieuws over onze groep lezen.

Laatste nieuws uit groep 5

  • Groep 5 en 6 bezoeken een voorstelling (1/10/2019)- Op donderdag 10 januari hebben de kinderen van groep 5 en 6 naar een voorstelling van Jasper Smit gekeken. Kinderen hebben genoeg dingen aan hun hoofd die grote kleinkunstliedjes verdienen. Over irritante grote zussen waar je toch niet zonder kunt, over hoe goed het is om Nee! te zeggen en over bang zijn dat niemand […]
  • Groep 5 proost op het nieuwe jaar (1/7/2019)- Groep 5 is vanochtend onder het genot van een goed glas kinderchampagne knallend het nieuwe jaar in gegaan. Na het vertellen van de vakantieverhalen kwamen de goede voornemens aan bod. Namens alle kinderen van groep 5: Proost en een gelukkig 2019!
  • 5 December op de St. Bonifaciusschool (12/10/2018)- Gelukkig wisten zowel Sinterklaas als de ondeugende piet de weg naar onze school te vinden. Na een geweldig feest in de gymzaal voor de groepen 1 t/m 4, bezocht Sinterklaas ook nog de peuterspeelzaal en de hogere groepen.
  • Groep 1 t/m 5 naar het theater (11/28/2018)- Op woensdag 28 november zijn de kinderen van groep 1 t/m 5 naar de voorstelling van ‘Stichting Kruidnood’ geweest. Samen met de Pieten wisten ze ook dit jaar het mysterie weer op te lossen. Er werd gelachen, meegedacht en gezongen. Na afloop kregen alle kinderen wat lekkers mee naar huis.
  • Rommelpiet op school (11/28/2018)- In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de rommelpiet een bezoek gebracht aan de St. Bonifaciusschool. En dat er veel rommel was is te zien op de volgende foto’s. Gelukkig was hij niet vergeten de schoenen te vullen. 
  • Kruidnootjes maken (11/23/2018)- De kinderen van de St. Bonifaciusschool hebben op donderdag 22 november de bakpieten geholpen met het bakken van heerlijke kruidnootjes. Met dank aan Niek Kaptein voor het afbakken van de kruidnootjes en Albert Heijn voor het schenken van de zakjes. 
  • Groep 5 naar het Museon (11/15/2018)- Zeehondensoep, krekelkroket of gefrituurde wormen. Het klinkt misschien wat onwennig, maar  in andere culturen smullen ze ervan. Alle zintuigen van de leerlingen werden vandaag ingezet tijdens de opdrachten in het Museon. Wat de boer niet kent, dat eet hij niet! Dit Nederlandse spreekwoord vat de inhoud van de les ‘De wereld op je bord’ goed samen. Vandaag […]
  • Bosles groep 5 (11/8/2018)- Vandaag zijn de kinderen van groep 5 naar het bos geweest. Eerder deze week was juf Inge (van Talentum) in de klas om alvast een introductie te geven over de bosles. Gewapend met een verrekijker, vergrootglas en zoekkaart zijn er verschillende dieren gezocht. Juf Inge heeft ook nog over planten en kruiden verteld. Hierna kregen […]