Welkom op de pagina van groep 4!

Hieronder kunt u al het nieuws over onze groep lezen.

Laatste nieuws uit groep 4

• Klassiek muziekfeest (5/17/2019) - Groep 3 en 4 zijn vanochtend naar de Dorpskerk geweest. Hier hebben ze een klassiek muziekfeest bijgewoond. Het spannende verhaal ging over Olifant Babar die diverse avonturen beleefde.
  • Tennisclinic (3/8/2019) - De kinderen van de groepen 3 tot en met 8 hebben vandaag een tennisclinic gevolgd op Tennisclub ‘de Oude Eik’. Door het mooie weer en de leuke trainingsvormen hebben de kinderen genoten van deze activiteit.
  • Zwemwedstrijden (1/28/2019) - Afgelopen vrijdag waren de zwemwedstrijden. Uit groep 4 deden mee: Skylar, Sam, Julia, Jezhlyn, Stijn, Justin, Timo en Niels. Uit groep 5 en 6: Kiky, Kirsten, Meike, Charlotte, Bryan, Djemo, Jimme en Bram. Uit groep 7 en 8: Mees, Jesse, Jan, Nash, Kim, Jazz, Ezinne, Milou en Haylee. De St. Bonifaciusschool is op de derde […]
  • Schaatsen bij Ice Event Wassenaar (1/18/2019) - Vandaag zijn groep 3 t/m 8 gaan schaatsen bij het Havenplein. Ice Event Wassenaar heeft hier een kunstijsbaan neergezet waar de kinderen lekker konden schaatsen. Na afloop was er warme chocolademelk!
  • 5 December op de St. Bonifaciusschool (12/10/2018) - Gelukkig wisten zowel Sinterklaas als de ondeugende piet de weg naar onze school te vinden. Na een geweldig feest in de gymzaal voor de groepen 1 t/m 4, bezocht Sinterklaas ook nog de peuterspeelzaal en de hogere groepen.
  • Letterspeurtocht groep 1 t/m 4 (12/10/2018) - Wat een letterpret! Zestien chocoladeletters waren verstopt in diverse etalages. Samen vormden ze het woord: Sinterklaasfeest.
  • Groep 1 t/m 5 naar het theater (11/28/2018) - Op woensdag 28 november zijn de kinderen van groep 1 t/m 5 naar de voorstelling van ‘Stichting Kruidnood’ geweest. Samen met de Pieten wisten ze ook dit jaar het mysterie weer op te lossen. Er werd gelachen, meegedacht en gezongen. Na afloop kregen alle kinderen wat lekkers mee naar huis.
  • Rommelpiet op school (11/28/2018) - In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de rommelpiet een bezoek gebracht aan de St. Bonifaciusschool. En dat er veel rommel was is te zien op de volgende foto’s. Gelukkig was hij niet vergeten de schoenen te vullen.