Welkom op de pagina van groep 4!

Hieronder kunt u al het nieuws over onze groep lezen.

Laatste nieuws uit groep 4

• 5 December op de St. Bonifaciusschool (12/10/2018)- Gelukkig wisten zowel Sinterklaas als de ondeugende piet de weg naar onze school te vinden. Na een geweldig feest in de gymzaal voor de groepen 1 t/m 4, bezocht Sinterklaas ook nog de peuterspeelzaal en de hogere groepen.
  • Letterspeurtocht groep 1 t/m 4 (12/10/2018)- Wat een letterpret! Zestien chocoladeletters waren verstopt in diverse etalages. Samen vormden ze het woord: Sinterklaasfeest.
  • Groep 1 t/m 5 naar het theater (11/28/2018)- Op woensdag 28 november zijn de kinderen van groep 1 t/m 5 naar de voorstelling van ‘Stichting Kruidnood’ geweest. Samen met de Pieten wisten ze ook dit jaar het mysterie weer op te lossen. Er werd gelachen, meegedacht en gezongen. Na afloop kregen alle kinderen wat lekkers mee naar huis.
  • Rommelpiet op school (11/28/2018)- In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de rommelpiet een bezoek gebracht aan de St. Bonifaciusschool. En dat er veel rommel was is te zien op de volgende foto’s. Gelukkig was hij niet vergeten de schoenen te vullen.
  • Kruidnootjes maken (11/23/2018)- De kinderen van de St. Bonifaciusschool hebben op donderdag 22 november de bakpieten geholpen met het bakken van heerlijke kruidnootjes. Met dank aan Niek Kaptein voor het afbakken van de kruidnootjes en Albert Heijn voor het schenken van de zakjes.
  • Opening kinderboeken 2018 (10/3/2018)- Vanmorgen hebben de kinderen gedanst op het lied ‘Kom erbij’ van Kinderen Voor Kinderen. Het thema van de kinderboekenweek is dit jaar: vriendschap. De komende dagen komen er opa’s en oma’s voorlezen in de groepen.
  • Politiekids (7/12/2018)- Afgelopen schooljaar heeft groep 4 meegedaan aan Politiekids. Dit is een project vanuit de gemeente in samenwerking met de politie. Elke maand ging groep 4 op pad om diverse activiteiten met de politie te ondernemen. De kinderen hebben een bezoek gebracht aan het bureau, ouderen geadviseerd om uit te kijken voor dieven, kijken welke fietsen […]
  • Toneelochtend (6/1/2018)- Groep 1-2 IG, 3 en 4 hebben gisterochtend in de speelzaal aan de andere groepen hun toneelstukje laten zien.