Groepen
Nieuws
Agenda

Berichtenarchief

facebookYouTubeFlickrTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Groep 4

Welkom op de pagina van groep 4!

Hieronder kunt u al het nieuws over onze groep lezen.

Laatste nieuws uit groep 4

  • Opening kinderboeken 2018 (10/3/2018) - Vanmorgen hebben de kinderen gedanst op het lied ‘Kom erbij’ van Kinderen Voor Kinderen. Het thema van de kinderboekenweek is dit jaar: vriendschap. De komende dagen komen er opa’s en oma’s voorlezen in de groepen.
  • Politiekids (7/12/2018) - Afgelopen schooljaar heeft groep 4 meegedaan aan Politiekids. Dit is een project vanuit de gemeente in samenwerking met de politie. Elke maand ging groep 4 op pad om diverse activiteiten met de politie te ondernemen. De kinderen hebben een bezoek gebracht aan het bureau, ouderen geadviseerd om uit te kijken voor dieven, kijken welke fietsen […]
  • Toneelochtend (6/1/2018) - Groep 1-2 IG, 3 en 4 hebben gisterochtend in de speelzaal aan de andere groepen hun toneelstukje laten zien. 
  • Groep 3 en 4 naar de theatervoorstelling Aaipet (4/13/2018) - Op donderdag 12 april zijn groep 3 en 4 naar de voorstelling Aaipet geweest. Door middel van muziek, iPads en twee vrolijke goochelaars werd het een hilarisch stuk. De voorstelling deed je afvragen wie nu wie beïnvloedt. Jij de tablet of de tablet jou?
  • Groep 4 naar het Gemeentemuseum (4/13/2018) - Op donderdag 12 april is groep 4 naar het Gemeentemuseum geweest. Zij kregen daar een les waarbij ze hun neus achterna moesten gaan. Door naar kunst te kijken en daarbij hun fantasie te gebruiken gingen de kinderen opzoek naar het gouden ei. Uiteindelijk heeft iedereen het gouden ei gevonden!
  • Blokfluitles in groep 4 (9/29/2017) - Vandaag heeft groep 4 een blokfluitles gehad van Desiree Muurling. De kinderen hebben de noot B geleerd. Ze vonden het erg leuk om met de blokfluit te oefenen.
  • Politiekids in groep 4 (9/15/2017) - Vandaag is burgemeester Aptroot samen met de politie en mensen van de handhaving langs geweest voor het project Politiekids. De kinderen zijn door de burgemeester beëdigd. Komende maanden vinden er verschillende activiteiten plaats onder andere het controleren van auto’s. De kinderen zijn erg enthousiast!
  • Toneelochtend groep 1-2 M, groep 3 en groep 4 (6/1/2017) - Op woensdagochtend hebben wij weer mogen genieten van drie geweldige toneelstukjes. De kinderen uit groep 1-2 van juf Mariël zijn op zoek gegaan naar een vriendje. De kinderen uit groep 3 zijn op zoek gegaan naar een leesboek. En ‘Sjakie’ uit groep 4 ging op zoek naar een gouden ticket om toegang te krijgen tot […]