Groepen
Nieuws
Agenda

Berichtenarchief

facebookYouTubeFlickrTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Groep 1/2 Mariël

Welkom op de pagina van groep 1/2 Mariël!

Hieronder kunt u al het nieuws over onze groep lezen.

Laatste nieuws uit groep 1/2 Mariël

  • Palmpasen (4/11/2019)- Woensdag 10 april hebben de kinderen uit groep 1-2 hun palmpasenstok versierd. In de klassen werd druk geknutseld en kregen de stokken een haantje op de top, mooi gekleurde eitjes aan een touwtje en tot slot een ketting van chips. Vol trots liepen de kinderen door de Langstraat. Uit volle borst klonk het lied ‘Palm […]
  • Bezoek boerderij groep 1/2 (4/4/2019)- Afgelopen week zijn de kinderen van groep 1/2 op bezoek geweest bij boerderij van de familie l’Ami. Er waren al veel lammetjes geboren. Buiten gingen we ook nog paaseieren zoeken. Het was een leuk uitstapje.
  • Groep 1-2 M op bezoek bij Muzee in Scheveningen (3/22/2019)- Vandaag hebben de kinderen een bezoek gebracht aan het museum Muzee in Scheveningen. Het was een hele belevenis voor de kinderen. Eerst met de bus en vervolgens een leerzame ochtend in het museum.
  • Knutselen thema gezondheid (3/13/2019)- Vandaag hebben alle kinderen een eigen dokterskoffer geknutseld. Zonder hulp was het niet gelukt. Bedankt allemaal!
  • Kijkje in de klas – Groep 1-2 Mariël (3/6/2019)-
  • Nationaal voorleesontbijt groep 1-2 (1/23/2019)- Vandaag heeft Corina Voorham, de moeder van Wout, voorgelezen uit het boek ‘Een huis voor Harry’. Het boekje gaat over een kat Harry. Harry is altijd binnen. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Hij rent achter haar aan, en raakt hopeloos verdwaald. Hoe komt hij nu weer thuis? Bent u nieuwsgierig naar de […]
  • Kerststukjes maken in groep 1-2 (12/18/2018)- Vandaag hebben de kinderen uit groep 1-2 een eigen kerststukje gemaakt. Dankzij alle hulp was het een gezellige activiteit.
  • 5 December op de St. Bonifaciusschool (12/10/2018)- Gelukkig wisten zowel Sinterklaas als de ondeugende piet de weg naar onze school te vinden. Na een geweldig feest in de gymzaal voor de groepen 1 t/m 4, bezocht Sinterklaas ook nog de peuterspeelzaal en de hogere groepen.