Groepen
Nieuws
Agenda

Berichtenarchief

facebookYouTubeFlickrTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Groep 1/2 Mariël

Welkom op de pagina van groep 1/2 Mariël!

Hieronder kunt u al het nieuws over onze groep lezen.

Laatste nieuws uit groep 1/2 Mariël

  • Voorlezen in groep 1-2 (10/8/2019) - Het is weer kinderboekenweek. Elin en Alexandra uit groep 3 kwamen voorlezen. Ook de oma van Mila heeft voorgelezen uit het boek ‘Agent en boef’.
  • Verkeersles groep 1/2 (9/20/2019) - De kinderen uit groep 1/2 kregen vanmiddag hun eerste verkeersles. De kinderen hebben geleerd om goed te kijken bij het oversteken en om rustig, in een rechte lijn, de straat over te steken. Kijk links en rechts en nog een keer, als je oversteken moet. Dank aan de verkeersouders!
  • Schrijfles in groep 1-2 (9/19/2019) - Vandaag hebben de kinderen boogjes gemaakt in scheerschuim. Gelukkig was er ook nog genoeg tijd over om de letters l en d te oefenen.
  • Groep 1-2 juf Mariël en meester Frank op bezoek bij Luciano’s ijssalon (9/18/2019) - De kinderen uit groep 1-2 van juf Mariël en meester Frank hebben gisteren hun prijs van de kleurwedstrijd van de ijssalon van Luciano opgehaald. Een heerlijk juf Roos ijsje. De hoofdprijs was voor Yente. Zij kreeg een mooie ijstaart mee naar huis.
  • Naar de bibliotheek groep 1-2 M (5/9/2019) - Gisteren mochten de kinderen uit groep 1-2 M weer een nieuw boek uitzoeken in de bibliotheek. Voor de een is dit een leesboek en voor de ander een prentenboek. Lezen is leuk!
  • Zingen in groep 1-2 M (5/9/2019) - Vandaag was de opa van Bram bij ons in de klas. Hij had zijn gitaar mee genomen en we mochten er allemaal even op spelen. De opa van Bram wist een heleboel liedjes op zijn gitaar te spelen. De wielen van de bus gaan rond en rond, Old MacDonald had a farm en nog veel […]
  • Palmpasen (4/11/2019) - Woensdag 10 april hebben de kinderen uit groep 1-2 hun palmpasenstok versierd. In de klassen werd druk geknutseld en kregen de stokken een haantje op de top, mooi gekleurde eitjes aan een touwtje en tot slot een ketting van chips. Vol trots liepen de kinderen door de Langstraat. Uit volle borst klonk het lied ‘Palm […]
  • Bezoek boerderij groep 1/2 (4/4/2019) - Afgelopen week zijn de kinderen van groep 1/2 op bezoek geweest bij boerderij van de familie l’Ami. Er waren al veel lammetjes geboren. Buiten gingen we ook nog paaseieren zoeken. Het was een leuk uitstapje.