Groep 1/2 Inge & Grietje

Welkom op de pagina van groep 1/2 Inge & Grietje!

Hieronder kunt u al het nieuws over onze groep lezen.

Laatste nieuws uit groep 1/2 Inge & Grietje

• 5 December op de St. Bonifaciusschool (12/10/2018) - Gelukkig wisten zowel Sinterklaas als de ondeugende piet de weg naar onze school te vinden. Na een geweldig feest in de gymzaal voor de groepen 1 t/m 4, bezocht Sinterklaas ook nog de peuterspeelzaal en de hogere groepen.
  • Letterspeurtocht groep 1 t/m 4 (12/10/2018) - Wat een letterpret! Zestien chocoladeletters waren verstopt in diverse etalages. Samen vormden ze het woord: Sinterklaasfeest.
  • Groep 2 op bezoek bij SWZ Ontmoetingspunt Sophieke (11/28/2018) - Alle kinderen uit groep 2 zongen luidkeels mee met de bekende sinterklaasliedjes. De zaal was goed gevuld met bewoners van het SWZ Ontmoetingspunt Sophieke. De bewoners waren net zo enthousiast en ze maakten dankbaar  gebruik van de meegebrachte muziekinstrumenten.
  • Groep 1 t/m 5 naar het theater (11/28/2018) - Op woensdag 28 november zijn de kinderen van groep 1 t/m 5 naar de voorstelling van ‘Stichting Kruidnood’ geweest. Samen met de Pieten wisten ze ook dit jaar het mysterie weer op te lossen. Er werd gelachen, meegedacht en gezongen. Na afloop kregen alle kinderen wat lekkers mee naar huis.
  • Rommelpiet op school (11/28/2018) - In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de rommelpiet een bezoek gebracht aan de St. Bonifaciusschool. En dat er veel rommel was is te zien op de volgende foto’s. Gelukkig was hij niet vergeten de schoenen te vullen.
  • Kruidnootjes maken (11/23/2018) - De kinderen van de St. Bonifaciusschool hebben op donderdag 22 november de bakpieten geholpen met het bakken van heerlijke kruidnootjes. Met dank aan Niek Kaptein voor het afbakken van de kruidnootjes en Albert Heijn voor het schenken van de zakjes.
  • Koekjes bakken in groep 1-2 (11/15/2018) - Donderdag 15 november hebben de kleuters van juf Mariël/juf Ramona en van juf Inge/juf Grietje koekjes gebakken. Hiermee is het thema ‘winkel’ van Kleuterplein afgesloten. Zonder hulp van ouders was het niet gelukt. Bedankt allemaal.
  • Voorlezen in de kinderboekenweek (10/15/2018) - Op 3 oktober is de kinderboekenweek feestelijk geopend. Op het grote plein dansten alle kinderen op het lied: Kom erbij! In de groepen kwamen grootouders voorlezen. Dit was een groot succes!