Groep 1/2 Inge & Grietje

Welkom op de pagina van groep 1/2 Inge & Grietje!

Hieronder kunt u al het nieuws over onze groep lezen.

Laatste nieuws uit groep 1/2 Inge & Grietje

• Nationaal voorleesontbijt groep 1-2 (1/23/2019)- Vandaag heeft Corina Voorham, de moeder van Wout, voorgelezen uit het boek ‘Een huis voor Harry’. Het boekje gaat over een kat Harry. Harry is altijd binnen. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Hij rent achter haar aan, en raakt hopeloos verdwaald. Hoe komt hij nu weer thuis? Bent u nieuwsgierig naar de […]
  • Een kijkje in de klas van juf Inge en juf Grietje (1/9/2019)-
  • Kerststukjes maken in groep 1-2 (12/18/2018)- Vandaag hebben de kinderen uit groep 1-2 een eigen kerststukje gemaakt. Dankzij alle hulp was het een gezellige activiteit.
  • 5 December op de St. Bonifaciusschool (12/10/2018)- Gelukkig wisten zowel Sinterklaas als de ondeugende piet de weg naar onze school te vinden. Na een geweldig feest in de gymzaal voor de groepen 1 t/m 4, bezocht Sinterklaas ook nog de peuterspeelzaal en de hogere groepen.
  • Letterspeurtocht groep 1 t/m 4 (12/10/2018)- Wat een letterpret! Zestien chocoladeletters waren verstopt in diverse etalages. Samen vormden ze het woord: Sinterklaasfeest.
  • Groep 2 op bezoek bij SWZ Ontmoetingspunt Sophieke (11/28/2018)- Alle kinderen uit groep 2 zongen luidkeels mee met de bekende sinterklaasliedjes. De zaal was goed gevuld met bewoners van het SWZ Ontmoetingspunt Sophieke. De bewoners waren net zo enthousiast en ze maakten dankbaar  gebruik van de meegebrachte muziekinstrumenten.
  • Groep 1 t/m 5 naar het theater (11/28/2018)- Op woensdag 28 november zijn de kinderen van groep 1 t/m 5 naar de voorstelling van ‘Stichting Kruidnood’ geweest. Samen met de Pieten wisten ze ook dit jaar het mysterie weer op te lossen. Er werd gelachen, meegedacht en gezongen. Na afloop kregen alle kinderen wat lekkers mee naar huis.
  • Rommelpiet op school (11/28/2018)- In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de rommelpiet een bezoek gebracht aan de St. Bonifaciusschool. En dat er veel rommel was is te zien op de volgende foto’s. Gelukkig was hij niet vergeten de schoenen te vullen.