Groepen
Nieuws
Agenda

Berichtenarchief

facebookYouTubeFlickrTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Groep 1/2 Inge & Grietje

Welkom op de pagina van groep 1/2 Inge & Grietje!

Hieronder kunt u al het nieuws over onze groep lezen.

Laatste nieuws uit groep 1/2 Inge & Grietje

  • Verkeersles groep 1-2 op het grote plein (4/11/2018) - Alle kleuters mochten afgelopen dinsdag hun fiets mee naar school nemen. Er was een spannend en uitdagend parcours uitgezet. Er werd geoefend met fietsen over een verkeersdrempel, een rotonde rond fietsen, op tijd remmen voor een voetganger etc. Onze dank gaat uit naar de verkeersouders die deze lessen mogelijk hebben gemaakt.
  • Groep 1-2 bezoekt de boerderij van familie l’Ami (4/5/2018) - Vandaag gingen de leerlingen van groep 1-2 op bezoek bij de lammetjes van de familie l’Ami. De kinderen kregen uitleg over het leven op de boerderij. Vanwege het frisse lenteweer stonden alle dieren nog op stal. Ieder kind mocht een lammetje vasthouden en er werden veel vragen gesteld. Wij danken de familie l’Ami voor de fijne en […]
  • Groep 1-2 viert Palmpasen (3/23/2018) - Ieder jaar maken de kleuters van de St. Bonifaciusschool een palmpasenstok. Met de hulp van veel ouders hebben de kinderen een kleurrijke stok gemaakt. De activiteit is afgesloten met een vrolijke optocht door de Langstraat.
  • Groep 1-2 krijgt verkeerslessen (3/14/2018) - De leerlingen van groep 1-2 kregen vandaag tijdens de verkeersles uitleg over hoe je op een veilige manier kunt oversteken. Oversteken op een zebrapad, maar ook oversteken tussen auto’s door of oversteken op een straat waar geen zebrapad ligt. Goed opletten was dus zeer belangrijk tijdens deze verkeersles. Met dank aan alle verkeersouders.
  • Een kijkje in de klas van 1/2 I-G (2/19/2018) -
  • Groep 1-2 naar het kinderboekenmuseum (2/5/2018) - Vandaag zijn de kinderen van groep 1-2 naar het kinderboekenmuseum geweest. Daar zijn de kinderen op zoek gegaan naar de letters voor de brief van aap. Deze brief was voor het feestvarken. De busreis en het museumbezoek was een hele belevenis.
  • Nationaal voorleesontbijt in groep 1-2 (1/25/2018) - Woensdag heeft de vader van Elin alle kleuters voorgelezen uit het boek ‘Sst…de tijger slaapt!’. In dit boek is te lezen hoe de diverse dieren over de slapende tijger springen, vliegen en stappen zonder hem wakker te maken. Gaat ze dit lukken? Het boek is ook te leen in de bibliotheek om het thuis nogmaals te lezen […]
  • Yogales voor groep 1-2 (1/18/2018) - Afgelopen dinsdag en donderdag kregen de kinderen van groep 1-2 een yogales. De kinderen deden ontspanningsoefeningen met behulp van een klankschaal en muziek. Het was een hele belevenis. Wij danken Ida en Jacqueline van Yogaschool de Zee.