Groep 1/2 Brenda & Fleur

Welkom op de pagina van groep 1/2 Brenda & Fleur!

Hieronder kunt u al het nieuws over onze groep lezen.

Laatste nieuws uit groep 1/2 Brenda & Fleur

• Voorlezen in de kinderboekenweek (10/15/2018) - Op 3 oktober is de kinderboekenweek feestelijk geopend. Op het grote plein dansten alle kinderen op het lied: Kom erbij! In de groepen kwamen grootouders voorlezen. Dit was een groot succes!
  • Olmenhorst groep 1/2 B-F (10/8/2018) - Vorig schooljaar heeft groep 1/2 B-F een appelboom op de Olmenhorst cadeau gekregen. Vandaag was het zover: de appels konden geplukt worden! Toen we op school kwamen, hebben de kinderen met behulp van ouders appelflappen gemaakt.
  • Opening kinderboeken 2018 (10/3/2018) - Vanmorgen hebben de kinderen gedanst op het lied ‘Kom erbij’ van Kinderen Voor Kinderen. Het thema van de kinderboekenweek is dit jaar: vriendschap. De komende dagen komen er opa’s en oma’s voorlezen in de groepen.
  • Een kijkje in groep 1/2 B-F (10/2/2018) -
  • Woeste Willem groep 1-2 (9/28/2018) - Afgelopen woensdag zijn wij met de kinderen uit groep 1-2 naar de voorstelling van Woeste Willem geweest. Het was een leuke voorstelling en de kinderen hebben genoten.
  • Verkeersles groep 1-2 (9/18/2018) - Vandaag hebben de kinderen van groep 1-2 leren oversteken op het grote plein. Met behulp van zes verkeersouders hebben de kinderen in verschillende situaties leren oversteken. Het was een leerzame middag.
  • Muziekles groep 1-2 (9/17/2018) - De afgelopen weken hebben de kinderen uit groep 1-2 muzieklessen gekregen van juf Jolante. Op de foto’s is te zien hoe enthousiast de kinderen meedoen tijdens deze muzieklessen.
  • Ontdektuinen groep 1-2 (6/7/2018) - Wat zijn de kinderen blij met onze 2 ontdektuinen. Bouwen, beestjes, boomstammen, bloembakken. Er is veel te zien en te doen. De eerste plantjes komen al boven de grond. De paddenstoeltafel wordt goed gebruikt. En wat zijn ze dol op de buizenwand.