Groepen
Nieuws
Agenda

Berichtenarchief

facebookYouTubeFlickrTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Groep 1/2 Brenda & Fleur

Welkom op de pagina van groep 1/2 Brenda & Fleur!

Hieronder kunt u al het nieuws over onze groep lezen.

Laatste nieuws uit groep 1/2 Brenda & Fleur

  • Verkeersles groep 1-2 (9/18/2018) - Vandaag hebben de kinderen van groep 1-2 leren oversteken op het grote plein. Met behulp van zes verkeersouders hebben de kinderen in verschillende situaties leren oversteken. Het was een leerzame middag.
  • Muziekles groep 1-2 (9/17/2018) - De afgelopen weken hebben de kinderen uit groep 1-2 muzieklessen gekregen van juf Jolante. Op de foto’s is te zien hoe enthousiast de kinderen meedoen tijdens deze muzieklessen. 
  • Ontdektuinen groep 1-2 (6/7/2018) - Wat zijn de kinderen blij met onze 2 ontdektuinen. Bouwen, beestjes, boomstammen, bloembakken. Er is veel te zien en te doen. De eerste plantjes komen al boven de grond. De paddenstoeltafel wordt goed gebruikt. En wat zijn ze dol op de buizenwand.
  • Opa’s en oma’s in groep 1-2 (6/4/2018) - Vanwege ons project ‘familie’ zijn er opa’s en oma’s uitgenodigd om in de kring te komen vertellen over vroeger. Diverse bijzondere voorwerpen werden meegenomen om uitleg over te geven. Er kwam een melkemmer voorbij, een snijbonensnijder, een echte koffiemolen en nog veel meer. De kinderen hebben vol aandacht zitten luisteren.
  • Juffenverjaardag groep 1-2 (5/21/2018) - Op het schoolplein begon het feest van de juffen uit groep 1-2. Alle kinderen stonden de juffen op te wachten met mooi versierde mutsen. Er werden cadeaus aangeboden voor de ontdektuinen. Mooie bloembakken voor de moestuintjes, een paddenstoeltafel waarop de kinderen woordjes kunnen neerleggen met hun zelfgemaakte letterstenen. Het feest ging verder in de klas. In de middag […]
  • Verkeersles groep 1-2 op het grote plein (4/11/2018) - Alle kleuters mochten afgelopen dinsdag hun fiets mee naar school nemen. Er was een spannend en uitdagend parcours uitgezet. Er werd geoefend met fietsen over een verkeersdrempel, een rotonde rond fietsen, op tijd remmen voor een voetganger etc. Onze dank gaat uit naar de verkeersouders die deze lessen mogelijk hebben gemaakt.
  • Groep 1-2 bezoekt de boerderij van familie l’Ami (4/5/2018) - Vandaag gingen de leerlingen van groep 1-2 op bezoek bij de lammetjes van de familie l’Ami. De kinderen kregen uitleg over het leven op de boerderij. Vanwege het frisse lenteweer stonden alle dieren nog op stal. Ieder kind mocht een lammetje vasthouden en er werden veel vragen gesteld. Wij danken de familie l’Ami voor de fijne en […]
  • Groep 1-2 viert Palmpasen (3/23/2018) - Ieder jaar maken de kleuters van de St. Bonifaciusschool een palmpasenstok. Met de hulp van veel ouders hebben de kinderen een kleurrijke stok gemaakt. De activiteit is afgesloten met een vrolijke optocht door de Langstraat.