Groep 8 op schoolkamp

De afgelopen week waren de leerlingen van groep 8 op schoolkamp. Na het vertrek op woensdag was de eerste stop bij Sea Life in Scheveningen. Door de duinen ging het daarna richting ‘s Gravesande. Het was een moeilijke tocht, omdat we de wind tegen hadden. Na een heerlijke lunch op de kampeerboerderij waren de leerlingen creatief actief. ‘s Avonds speelden we slagbal en uiteraard levend stratego. De dag eindigde in de kleine uurtjes na een bruisende disco. De volgende dag werd er een bezoek gebracht aan de Maeslantkering bij de Nieuwe Waterweg en ‘s middags maakten de leerlingen een speurtocht in Naaldwijk. Na het avondeten werd er nog gezwommen, levend stratego gespeeld en de avond werd afgesloten met een kampvuur en een rondje disco. Vrijdag, alweer de laatste dag, werd er een rondvaart gemaakt door het Westland. Na de lunch op de fiets naar huis. Gelukkig met de wind in de rug! Om 17.00 uur arriveerde de groep op school, welkom geheten door ouders en het team. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagd schoolkamp!