Dakpieten op de St. Bonifaciusschool

Lianne van Nieuwkoop Algemeen, Groep 1/2 B, Groep 1/2 IR, Groep 1/2 M, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8

Het was een groot feest vandaag op de St. Bonifaciusschool. Er verschenen plotseling twee dakpieten op het het dak van de school! De dakpieten strooiden met veel plezier kruidnootjes en schuimpjes vanaf het dak naar beneden. Het strooigoed is vervolgens zo snel mogelijk opgeraapt door de kinderen. Na het strooien vanaf het dak, hadden de pieten ook nog even tijd om de klassen in te komen. Er werd gedanst en gezongen in de klassen. De pieten hadden nog een speciale boodschap voor de kinderen: morgen mogen namelijk alle kinderen van de St. Bonifaciusschool hun schoen meenemen. Hopelijk doet Piet er dan iets in!