Bonifeest en 250 likes!

Op vrijdag 5 juni hebben de kinderen van de St. Bonifaciusschool het Bonifeest gevierd. Na het hijsen van de vlag en het zingen van het schoollied, konden er 2 namen uit de hoge hoed getoverd worden. Dit kwam doordat de Facebook-pagina van de school 250 likes had! Er zijn 2 winnaars getrokken voor een Boni-shirt en een schoolbeker. Hierna hebben de kinderen in de klas bingo gespeeld waarbij voor ieder kind een klein prijsje was. Diaken George Brink heeft aan de kinderen van groep 5 t/m 8 het verhaal van St. Bonifacius verteld. Natuurlijk heeft de oudercommissie voor heerlijk poffertjes gezorgd.

‘s Middags was er voor de groepen 1 en 2 een speelgoedmiddag, waarbij iedereen iets van thuis mee mocht nemen. De groepen 3 en 4 zijn naar het Monkeybos geweest. De kinderen hebben in bomen geklommen, hutten gebouwd en een spannend parcours afgelegd. Groep 5 t/m 8 is gaan zwemmen in Het Wedde in Voorschoten. Het was een zonnige, gezellige en sportieve dag. We kijken terug op een geslaagd Bonifeest.